Vores Hanner
Sunyards Jimmie
Sunyards Jimmie står til avlstjeneste for egnede tæver .

Sunyards Jimmie har et godt temperament og er en velfungerende hanhund.

Jimmie er udstationeret hos Ritta Rosendahl
 

Sunyards Jimmie har været med på mange udstillinger og blev i 2015 nr. 14 på listen i klubben.
Ï Herning 2015 fik Jimmie 1. Exc. CK. 3. BHK og R. CERT.

I 2016 blev Jimmie nr. 8 på top 10 listen i klubben. Han har haft et super godt år og opnåede at blive champion i Herning. Vi er SÅ stolte af Jimmie!Sunyards Sofus

Sunyards Sofus har et dejligt temperament og går sammen med sin bror. Han har været med på den del udstillinger, men holder lige nu pause og nyder det. Han opholder sig en del ved hans handler Mille Frandsen, hvor han nyder at komme ud og opleve verden med hans kompagnon Lexus, en lille pekingeser.


Sunyards Sofus står her i ringen sammen med Kjeld
Sunyards Jack


Sunyards Jack står til avlstjeneste for egnede tæver.

Sunyards Jack er en dejlig hanhund, som udvikler sig ganske fornuftigt. Han er god til at vise sig frem i udstillingsringen og gør det gerne. Han går pt med sin søster Sunyards Sveske og de nyder hinandens selskab.

Sunyards Jack og Mille Frandsen vandt til Juleskuet 2015 i Støvring bedste handler, han fik excellent og blev første vinder i hans klasse. Samtidig blev han 3. BIS.

I 2016 blev Jack nr. 14 på listen og han havde bare et rigtig godt år. Til juleskuet vandt han sin klasse og blev BIM! Vi er MEGET stolte af Jack.

 


Sunyards Bumle
Sunyards Bumle er fra 2015 og påbegyndte hans udstillingskarriere i Herning. Bumle er efter Sunyards Viola og Sunyards Oskar. Vi forventer os meget af Bumle og syns, at han udvikler sig godt.

Han er en utrolig kærlig hund med en god portion selvtillid. Han går lige i alles hjerter og vi glæder os til et nyt udstillingsår med ham.